GT:s styrelse


Ordf
  Roger Engefelt
   email ICQ-page

GT:s ordförande som i över ett kvarts sekel styrt föreningen med både järnhand och silkesvante. Brukar leverera kvalitetskräftor från Salstern, vilket gör att GT:s kräftskivor alltid har förnämliga råvaror.

Beaker
  Arne Persson
   email Facebook

GT:s ständige sekreterare. Tveklöst föreningens störste hacker, har exempelvis vid ett flertal tillfällen "hackat" sig in i ATG:s centraldator och i förväg tagit reda på rätt V75-rad. F ö GT:s, åtminstone officiellt, mest reproduktive medlem.

Curto
  Curt Olof Bodman
   email Facebook

Kassör och "travel-master". Bär det tunga ansvaret att förvalta och placera GT:s likvida medel, gör detta med sådan framgång att börsindex oftast överträffas. Nära vän med förre SJ-chefen Stig Larsson och tack vare det har GT kunnat upprätta ett mycket förmånligt samarbetsavtal med SJ.


Kapten
  Björn Johansson
   email

Kassör-suppleant. GT:s Pro och ansikte utåt på Europa-touren i golf. Ansvarar för rekreations-centret på föreningens skärgårdsö strax utanför Stockholm. Även kapten på det osänkbara världsomseglingsfartyget M/Y Johanna.

Webmaster
  Ulrik Hammarström
   email hemsida Facebook

GT:s revisor och numera även självutnämnd webmaster. Håller kassören i strama tyglar. En gedigen system-konstruktör med alltifrån reducerade system till dräparsystem på repertoaren. Försatte "Chappen" i konkurs när han gifte sig.

Janne
  Jan Ternhag
   email hemsida Facebook

Revisor-suppleant och f d säkerhetschef. Numera ansvarig för GT:s relax-anläggning (med bl a pool och sauna) på Södermalm. En man med ett stort internationellt kontaktnät och sköter därför självklart marknadsföringen av GT utanför Sverige.

Settlum
  Torbjörn Zetterlund
   email Facebook

Hedersledamot. Deltar ej längre i den operativa verksamheten, men är genom sina uppoffrande insatser under 80-talet fortfarande en man vars namn är på allas läppar.
 

tillbaka